Pizza, o mâncare sănătoasă?

IAA 8200

Pizza sănătoasă în Iaşi? Se poate!

Şi e doar la un telefon distanţă! Dar să povestim!

Vine momentul în viaţa fiecăruia dintre noi când … se instalează pofta de o pizza bună. Dar bună! 

Până la urmă, este una dintre cele mai populare mâncăruri din lume pe care o asociem cu aniversări, întâlniri cu prietenii. E mâncarea iubită de mulți dintre copii, la îndemână atunci când vrem ceva bun, sau nu mai e nimic prin frigider. 

Problema este că e greu să alegi din zeci de oferte.  Însă, dacă eşti ca şi noi, atent la ceea ce mănânci, observi deodată că alegerea devine mai ușoară.

Ce face ca o pizza să fie mai sănătoasă, decât alta? 

Poate te întrebi dacă există cu adevărat pizza sănătoasă, pentru că la o privire atentă îți dai seama că o felie de pizza înseamnă, practic, o combinație dintre proteine și carbohidrați, cu conținut mare de grăsimi, aditivi și carnea procesată în exces.

E adevărat. Asta se întâmplă de cele mai multe ori.  Dar… lucrurile stau altfel când aluatul, ingredientele și modul de preparare fac diferența.

Alegerea îți aparține!

IAA 7322

Madre Pizza cu maia este pregătită manual, doar cu ingrediente proaspete, alese cu mare atenție.

Blatul conţine făină, apă, maia (care e un amestec din apă și făină, fermentat în mod natural) şi sare. Atât.

Pentru a pregăti aluatul de pizza cu maia e nevoie de cel puțin 30 de ore: 6-12 ore pentru a pregăti o maia puternică, care să înlocuiască drojdia din comert și alte 24-35 ore pentru a pregăti aluatul (framântat, format bulcile, timp de maturare la rece, timp de dospire la cald, modelat pizza).

Dospirea aluatului cu maia (fără drojdie) pe lângă gustul aparte, are și multiple avantaje asupra sănătăţii – glutenul devine mai tolerabil pentru organism şi neutralizarea acidului fitic determină o absorbție mai bună a mineralelor. Maiaua este de asemenea benefică pentru flora intestinală.

Apoi, folosim mozzarella produsă 100% din lapte, iar pentru variantele de pizza vegană (de post), am decis să folosim doar legume proaspete sau preparate de noi, drojdie inactivă, cremă de caju.

Ia aminte! O pizza bună se cunoaște după felul în care te simți după ce ai mâncat-o

Reţete clasice și originale de pizza 

Ne place să gândim şi să experimentăm reţete. Am pornit de la câteva idei iar acum avem un meniu cu 32 de tipuri de pizza și 5 variante de panini. Găsești felurile de pizza cu care ești obișnuit, desigur realizate în stilul nostru, și încă ceva în plus: rețete originale pe care te provocăm să le încerci!

Ai mâncat vreodată pizza cu vinete? Dacă nu, îți recomandăm s-o încerci! Este una dintre cele mai apreciate şi surprinzătoare sortimente de pizza de la noi.
Pizza Parmigiana conţine aluat cu maia, sos roșii, mozzarella, vinete, parmezan, oregano. 

În cazul în care ai intoleranță la lactoză sau poate doar preferi o alimentație fără lactoză sau fără carne, la Madre găsești 5 tipuri de pizza vegană și 7 tipuri de pizza vegetariană.
Pentru a alege cu ușurință categoria dorită, VEGAN sau VEGETARIAN poți folosi filtrul din MENIU.

Dacă pentru tine ”carnea este cea mai bună legumă”, 😊 atunci alege dintre Pizza Quattro Carni sau Pizza Inverno.
Nu vei fi dezamăgit.

IAA 7282

Madre Pizza cu maia

Noi suntem Ionuț și Anca și pregătim cu bucurie, alături de colegii noștri, pizza și panini cu maia, așa cum am face-o pentru copiii noștri. 

Te îndemnăm să savurezi și în același timp să susții afaceri locale, de familie, ori de câte ori poți.

Punem pasiune și răbdare în ceea ce facem iar asta se vede în gustul produselor noastre…te lăsăm pe tine să ne spui cum e!

Descoperă MENIUL!

Cea mai bunĂ pizza din Iaşi

Cea mai bună pizza e cea care îţi place ţie, iar dacă alegi să fie şi sănătoasă, cu atât mai bine! 

Iată ce spun câţiva dintre clienţii noştri, care au savurat Madre Pizza cu maia și cărora le mulţumim cu recunoştinţă! 

Recenzie2
Recenzie3
Recenzie5
Recenzie6

Ți-e poftă de pizza savuroasă cu maia? Click aici și comandă acum!

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *