Fii binevenit!

Te invităm la masă pentru că știm că ți-e poftă de ceva bun. Găsești la noi cea mai sănătoasă pizza din Iași!

Meriți! Aici, la tine acasă.

Povestea Madre Pizza cu maia a început cu miros de copilărie și redescoperirea plăcerii de a frământa aluat, dar nu oricum, ci cu maia naturală

Maiaua este un ingredient special, plămădit doar din făină și apă iar în 2014 a prins viață și în mâinile noastre. De atunci o folosim cu drag zilnic, ca să creștem aluatul. 

Pe lângă gustul aparte și indicele glicemic scăzut, unul din secrete aluatului cu maia este că îți aduce numeroase beneficii digestive datorită probioticelor prietenoase pe care le populează în mod natural, dacă îl consumi regulat.

Descoperă pe site toate sortimentele de pizza pe care le îndrăgeşti deja şi ceva în plus! Gustul desăvârşit dat de aluatul cu maia, ingrediente de calitate într-o combinație perfectă de savoare şi câteva reţete noi pe care îți recomandăm să le încerci! 

Deasemenea, găsești și panini, potriviți pentru mic dejun, gustări sănătoase, sau cină.

Suntem Ionuț și Anca, iar Madre Pizza cu maia este afacerea noastră de familie. Alături de echipa noastră minunată, pregătim în fiecare zi pizza delicioasă și panini savuroși, așa cum am face-o pentru copiii noștri. 

Dacă și ție îți place mirosul acela de pâine coaptă în casă, comandă pizza preferată telefonic sau pe site şi vino chiar tu să o ridici. Astfel, vei avea parte de o adevărată experiență sinestezică în care gustul Madre Pizza cu maia, reprezintă doar o parte din poveste. 

Ne găsești în Iaşi, pe Șoseaua Națională, nr. 26

Te invităm să faci parte din povestea noastră!