Termeni si conditii    

        

Aceasta pagina stabileste termenii si conditiile în care utilizezi https://madrepizza.ro. Prin continuarea accesarii acestui site înseamna ca esti de acord cu urmatorii termeni si conditii.

Termenii si conditiile de utilizare  https:// madrepizza.ro pot fi oricand modificate fara notificare prealabila.

Depunem toate eforturile pentru prezentarea cat mai corecta a informatiilor pe site. Continutul integral al site-ului Madre Pizza (texte, imagini, fotografii, etc.) este proprietatea S.C. LIEVITO MADRE S.R.L. si este interzisa utilizarea acestuia în alt scop decat cel non-comercial.

Termeni generali

Tranzactiile de pe acest site se efectueaza in moneda RON si includ TVA.

Ne rezervam dreptul de a amana sau de a refuza anumite comenzi din cauza volumului de munca. Confirmarea comenzii prin e-mail sau pe web nu reprezinta o garantie a livrarii. În cazul în care produsele comandate nu sunt disponibile, vei fi contactat si vei primi o alternativa sau o restituire completa în cazul platii cu card. Daca putem îndeplini doar o parte din comanda ta, plata se va face pentru produsele disponibile.

Ofertele/promotiile nu se cumuleaza cu alte oferte/promotii deja reduse sau aflate în derulare.

Acordul tau cu Madre Pizza

Acesti termeni si conditii împreuna cu politica de confidentialitate constituie acordul intre tine si noi în legatura cu furnizarea bunurilor pe care le achizitionezi.

Comanda plasata nu reprezinta pentru noi o obligatie legala, ramane în întregime la disponibilitate noastra sa o respingem sau sa o acceptam.

Informatii despre plata

Platile pentru comenzile cu ridicare de la sediu pot fi efectuate prin card bancar sau cash. Platile pentru comenzile plasate prin aplicatiile partenerilor nostri de livrare Take Away si Food Panda vor fi efectuate prin metode agreate de acestia. 

Informatii livrare

Comenzile vor fi livrate de partenerii nostri Take Away si Food Panda cat mai repede posibil. Termenele de livrare mentionate pe aplicatile lor nu reprezinta o garantie si sunt bazate pe aproximatii.

Harta si arondarea pe zone este conceputa doar in scop informativ si nu creaza obligatia de a livra la o adresa din cadrul unei zone.

Durata aproximativa de livrare este de 40 – 60 minute de la momentul confirmarii comenzii.

Informatii produse

Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare.

Produsele noastre pot contine ingrediente cu potential alergen: LAPTE SI DERIVATE DIN LAPTE, PESTE, GLUTEN DE GRAU, SUSAN, NUCI, ARAHIDE. Daca este alergic la orice ingredient, indiferent daca acesta este mentionat sau nu pe site sau in aplicatie, in lista de ingrediente aferenta produselor comandate, trebuie sa ne anunti telefonic.

Dimensiune pizza – aproximativ 32 cm.

Politica de returnare

Alimentele, prin legea sigurantei alimentare,nu pot fi returnate.

Marci comerciale

Marcile, nume, siglele (denumite în mod colectiv „marci comerciale”) afisate pe acest site sunt marci înregistrate si neînregistrate. Nimic pe acest site nu trebuie interpretat ca acordare a unei licente sau a vreunui drept de utilizare a oricarei marci.

Link-uri externe

Link-urile externe pot fi furnizate pentru confortul tau, dar acestea sunt dincolo de controlul proprietarului site-ului si nici o reprezentare nu este facuta cu privire la continutul lor. Utilizarea sau încrederea în orice link-uri externe este pe propriul tau risc. Cand vizitezi link-uri externe, trebuie sa consulti termenii si conditiile de utilizare a site-urilor externe.